• Inschrijven

Inschrijven

Zandvoort Light Walk
Inschrijving open!

Ontdek Nederlands meest bekende badplaats op een nieuwe manier: in het donker en verlicht door prachtige lichtkunstwerken! Op zaterdag 22 februari schijnt Le Champion een nieuw licht op Zandvoort tijdens de Zandvoort Light Walk. Het gloednieuwe wandelevenement tovert Zandvoort voor één avond om tot een lichtjeswalhalla. Wandel over het strand en door het sfeervolle centrum van Zandvoort terwijl je langs tal van indrukwekkende light acts komt die van Zandvoort één groot lichtjesparadijs maken. Je komt ogen te kort!

De 14 km was al even uitverkocht en nu is ook de 18 km voor de Zandvoort Light Walk uitverkocht. Maar goed nieuws: wij hebben 500 extra startbewijzen gecreëerd op de 14 km. Je kunt je ook nog inschrijven voor de Family Walk van 6 km. 

Zandvoort Light Walk

Op maandag 10 februari sluit de inschrijving van de Zandvoort Light Walk. Heb jij je ingeschreven voor de 18 km, maar wil je – doordat er extra startbewijzen zijn vrijgekomen – toch liever de 14 km wandelen. Je kunt dit nog omzetten t/m de inschrijving sluit of tot wanneer de deelnemerslimiet is bereikt.