• Nieuws
  • Heel veel wandelplezier

Heel veel wandelplezier

Vanavond genieten 5.000 wandelaars van de allereerste editie van de Zandvoort Light Walk. Een unieke en magische avondwandeltocht langs tal van indrukwekkende lichtkunstwerken en -acts. Wij toveren Zandvoort voor één avond om tot een waar lichtjesparadijs.

Deelnemers konden bij hun inschrijving kiezen voor een afstand van 18 km, 14 km of voor de Family Walk van 6 km. Dankzij alle lichtkunstwerken en -acts zullen de deelnemers onderweg hun ogen uitkijken! Na afloop kan de prestatie gevierd worden op het feestelijke Kerkplein van Zandvoort. Ondernemers rondom het plein hebben de handen ineen geslagen om er een mooi wandelfeest van te maken.

Namens Le Champion willen wij alle wandelaars heel veel plezier wensen!

Houd onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten om niks te missen van de Zandvoort Light Walk.